Author Topic: Site DB Got corrupted  (Read 1364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ninermac

  • Administrator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 1590
    • http://www.ninernation.net
on: September 11, 2017, 07:50:50 pm
Hey guys, something happened to the DB just a bit ago... corrupted. I've fixed it up and put in a ticket with Linode. No reason it should have happened. I don't believe we lost anything at all.


-Mac


Ninercentral

  • MemberPF
  • Senior
  • **
  • Posts: 2440
Reply #1 on: September 11, 2017, 08:09:37 pm
You are forever the man Mac. Thanks for everything all these years


moss2k

  • Administrator
  • Chancellor
  • *****
  • Posts: 13970
  • @_agent49
    • Agent49.net
Reply #2 on: September 11, 2017, 08:21:40 pm
Thanks for the update, Mac.


ninermac

  • Administrator
  • Senior
  • *****
  • Posts: 1590
    • http://www.ninernation.net
Reply #3 on: September 11, 2017, 11:33:47 pm
It turns out the site was a victim of Irma. Power outage in Atlanta caused an unexpected reboot of the system. the reboot without proper shutdown caused the corruption.


Anywho...

[/size][size=78%]-Mac [/size]


ghostofclt

  • Sophomore
  • *
  • Posts: 980
Reply #4 on: September 12, 2017, 06:23:39 am
It turns out the site was a victim of Irma. Power outage in Atlanta caused an unexpected reboot of the system. the reboot without proper shutdown caused the corruption.


Anywho...

[/size][size=78%]-Mac [/size]

clt has this problem with his gateway 2000 occasionally. Just pull the cord out of the wall, and then reinsert the aol disc.


 

* Charlotte 49ers News

* State of Charlotte

* Videos